Øget trivsel på arbejdspladsen giver bedre resultater

 

Er du interesseret i øget trivsel på arbejdspladsen med bedre resultater – til gavn for både medarbejdere og bundlinje? Så læs mere om hvordan.

Ergonomisk Vejledning

 

Rask Holdning tilbyder dig og din virksomhed en Ergonomisk Vejledning. Vejledningen indeholder:

  • 30 minutters oplæg i virksomheden. I får viden om, hvad det er vigtigt om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. Hvordan kroppen fungerer i arbejdslivet, hvilke ting, der er vigtigst at være opmærksomhed på, og om hvordan du skaber variation i dit arbejdsliv.

Oplægget ligger inden de ergonomiske vejledninger og giver startskuddet til en dag med fokus på et sundere arbejdsliv på kontoret.

  • Derefter vejleder jeg den enkelte medarbejder om kontorergonomi på kontorarbejdspladsen. Jeg lægger vægt på medarbejderens vaner og måder at tilrettelægge arbejdet på og foreslår forskellige løsninger og tiltag for variation og hensigtsmæssige måder at bruge kroppen på. Jeg sætter ca. 20 min. af pr. medarbejder i gennemsnit.

Efter besøget fremsender jeg et kort notat til jeres APV-mappe. I kan desuden bestille en længere rapport om mine observationer i jeres virksomhed.

Alle opgaver tilrettelægges i samarbejde med dig og din virksomhed for at sikre målretning og relevans for netop jeres medarbejdere. Opgaverne beregnes individuelt efter omfang og indhold.

 

Se et priseksempel på Ergonomisk Vejledning

Efter at I fået den Ergonomiske Vejledning, er der efterfølgende mulighed for, at jeg kan give jer et par løsninger mere til jeres virksomhed:

Kontakt mig om hør mere om, hvordan du kan få øget trivsel på arbejdspladsen.

“Nu har vi fået bedre styr på vores dårlige vaner! Efter en rigtig god gennemgang af hver enkelte arbejdsplads her på kontoret, hvor Marianne snakkede lysindfald, skærmplacering, optimal udnyttelse af bordet og rigtig siddekomfort har alle medarbejdere fået lidt at tænke på. Nu minder vi hinanden om ergonomi, når vi ser en der står ”forkert”, og der trænes flere steder dagligt med elastikkerne.”

Berit Andersen, DGI Sydøstjylland, Horsens.