Rask Holdning og Rask af Natur

Psykomotorisk Terapeut Marianne Rask Hansen er mennesket bag Rask Holdning.

Det nyeste skud på stammen hedder Rask af Natur. Men jeg hjælper fortsat også din virksomhed med at få en sundere kontorergonomi.

Min mission er at skabe mere sundhed i befolkningen, for dig som medarbejder og som privat person. Jeg ønsker dig en hverdag hvor arbejdslivet og privatlivet har de bedste betingelser, for at du kan være den bedste udgave af sig selv.

Jeg tror på, at sundhed skaber glæde og motivation til at ville mere. Mennesker fungerer bedst, når der er balance i både krop og sind.

Brug ressourcerne rigtigt i virksomheden, nemlig på at forebygge at dine medarbejdere får ondt i læn, ryg, skuldre osv. Et samarbejde med Rask Holdning mindsker antallet af sygedage og giver større arbejdsglæde – til glæde for både medarbejderen og virksomheden. I får en mere sund og dynamisk virksomhedskultur! Et godt arbejdsmiljø giver en bedre bundlinje.

Et samarbejde med Rask af Natur kan udvikle workshops i Naturen til din virksomhed – men også til private grupper eller enkeltpersoner.

Vi har fået et unikt eksemplar af kroppen, og den skal ikke kun skældes ud, når den har ondt – men den skal også forkæles og plejes – så fungerer den faktisk ret godt.

Sunde mennesker betaler sig – det er livet værd !

Om Marianne Rask Hansen

Jeg hedder Marianne Rask Hansen og bor i Vejle. Jeg har hele mit liv arbejdet med gymnastik, undervisning og sundhed. Derfor var det også naturligt for mig at blive selvstændig inden for dette felt. Jeg kæmper for, at vi har de bedste betingelser for et godt liv.

Gennem tiden har jeg bl.a.:

  • Samarbejdet med Cityfys, København gennem 12 år, omkring ergonomi check-up på kontorer, kurser om ergonomi og tunge løft.
  • 18 års erfaring som Psykomotorisk Terapeut med sundhedsfremme, undervisning i kropsbevidsthed, afspænding og bevægelse.
  • Erfaring med undervisning gennem 30 år inden for gymnastik, pilates med effekt, YOGA, stræk, vejrtrækning, afspænding, elastikker og de seneste 7 år i fitnessbranchen med styrketræning, TRX suspension training, kettlebells, fitnesstrampoliner mm.

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.

Vi har haft stor glæde af Mariannes faglige kompetencer som afspændingspædagog (Psykomotorisk Terapeut) – specielt på undervisningssiden. Marianne har med sin perfektionistiske tilgang til opgaverne altid fremstået som velforberedt og klar til at modtage gæster med forskellige behov på holdene. Marianne engagerer sig rigtig meget i de mennesker hun omgives af, og hun er meget vellidt blandt sine kolleger og ikke mindst hos vore gæster.

Idrætschef DGI-huset, Vejle Hanne Duus Nielsen.

Mit fag som Psykomotorisk Terapeut

Uddannelsen som Psykomotorisk Terapeut er en sundhedsfaglig proffesionsbachelor på 3½ år, på linie med fysioterapeut- ergoterapeut og pædagoguddannelserne. Skolerne ligger i Randers og Hillerød.

Læs mere om uddannelsen

Danske Psykomotoriske Terapeuter

Psykomotoriske terapeuter arbejder inden for en lang række felter relateret til sundheds- og sygdomsområdet, fx forebyggelse og lindring af fysisk og psykisk sygdom, ergonomi og arbejdsmiljø, fysisk træning og vedligeholdelse. Psykomotoriske terapeuter arbejder i kommuner og regioner, i private og offentlige virksomheder samt som selvstændig i egen virksomhed.

Psykomotoriske terapeuter ser det hele menneske, hvor krop og psyke gensidigt påvirker hinanden. Ligeledes inddrages de sociale aspekter, som de pågældende medarbejdere/klienter/deltagere er påvirket af i deres liv og som dermed har indvirkning på deres velbefindende.