Jeg giver din virksomhed et Ergonomisk Overblik – fordi mennesker betyder noget!:

Jeg tilbyder at gøre dine medarbejdere mere bevidste om krop, sundhed og balance – så de trives bedre i arbejdet og får mere energi. Det sparer din virksomhed for sygdom, stress og slid, så virksomhedens ressourcer bruges på at forebygge i stedet for at helbrede.

Ved et Ergonomisk Overblik vil først observere jer i virksomheden med ergonomiske briller og dernæst komme med forslag til løsninger for virksomheden i en efterfølgende rapport. Du og dine medarbejdere forbliver uforstyrret i arbejdet, jeg vil blot være en flue på væggen og observere hverdagen.

Hvad er jeres kultur i øjeblikket for sund kontorergonomi? Det vil jeg gerne starte en dialog med jer og medarbejderne om. I behøver ikke have det dårligt for at få det bedre.

Et Ergonomisk Overblik kan f.eks. ligge som optakt til jeres APV-arbejde eller for at afhjælpe kommentarer i APV-rapporten.

Resultaterne af Ergonomisk Overblik er øget bevidsthed om hensigtsmæssig brug af kroppen, færre sygedage, større arbejdsglæde – og dermed en sundere og mere dynamisk virksomhedskultur.

Mit fokus er, at kroppen på jobbet skal have de bedste forudsætninger, og en virksomhedskultur hvor medarbejderne trives.

Det giver overskud på både medarbejderens og virksomhedens bundlinje.

 

Efter at I fået det Ergonomiske Overblik, er der efterfølgende mulighed for, at jeg kan give jer:

• Ergonomisk Vejledning
• 1:1 Behandling og Øvelser
• Serviceaftale

 Fordi medarbejdere er vigtige!

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvordan jeg kan øge din bundlinie.