Hvorfor er et godt arbejdsmiljø så vigtigt for din virksomhed?

Hav altid fokus på et godt arbejdsmiljø. Dine medarbejdere er din vigtigste ressource for at lykkes med din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at de fungerer så godt som muligt, og det kan du hjælpe dem med ved at have fokus på deres ergonomiske sundhed.

Et godt arbejdsmiljø øger produktiviteten og giver gladere kunder.

Kontorarbejde kan være meget ensidigt for kroppen. At sidde i samme arbejdsstilling størstedelen af arbejdsdagen kan være belastende

Vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Det er de samme muskler, sener og led, der påvirkes hele tiden, når man arbejder på kontor.

Hvis arbejdsmiljøet er dårligt på en virksomhed, kan det hurtigt blive dyrt. Det kan føre til træthed, nedslidning og andre former for dårligt helbred.

Det kan betyde, at syge fraværet bliver højt, og i sidste ende kan det måske ende med en fratrædelse. Hvis der er et dårligt arbejdsmiljø, går det både ud over medarbejderen selv, men ofte også kollegerne – og måske endda kunderne.

Virksomheden skal ved en sygemelding betale løn for et arbejde, som ikke bliver udført.

Hvordan opstår problemerne på arbejdspladsen?

Ofte skyldes problemerne ting på arbejdspladsen, som kunne være gjort bedre. Hvorfor så ikke forebygge og løse udfordringerne, inden de for alvor opstår?

De samlede omkostninger ved et dårligt arbejdsmiljø kan opdeles i:

  • Den del af fraværet, som skyldes ting på arbejdspladsen, og som derfor kan ændres, før det går galt
  • Omkostningerne til løn under sygdom
  • De afledte omkostninger (som man måske ikke umiddelbart har så meget fokus på)

Hvis du begynder at mærke ømhed i kroppen, er det vigtigt at få tjekket ergonomien, så du undgår skader. Det er ofte blot få ting i din hverdag, som skal justeres. Forebyg problemer med ondt i lænd, ryg og skuldre og få et godt arbejdsmiljø.

Det kan Rask Holdning hjælpe dig med.

ERGONOMISK OVERBLIK

En gennemgang af jeres virksomhed set med ergonomiske briller og få fokus på arbejdsmiljøet. Få en rapport der giver overblik, grundlag for udvikling og forbedringer på kontorarbejdspladsen.

Læs mere …

ERGONOMISK VEJLEDNING

Vi begynder dagen med oplægget Krop og Kontorergonomi og følger op med individuelle ergonomiske vejledninger. Fokus er et sundere arbejdsliv på kontoret både fysisk og mentalt.

Læs mere …

BEHANDLING OG ØVELSER

Her har vi 1:1 tid sammen, hvor det er muligt at fordybe sig i de udfordringer der måtte være via vejrtrækning, afspænding, øvelser, stræk og opfølgning på ergonomisk vejledning.

Læs mere …

ERGONOMISK SERVICEAFTALE

Få en serviceaftale som er tilpasset din virksomheds behov, hvor jeg vil være til rådighed for dine medarbejdere og holde fokus på de nye gode vaner fra den ergonomiske vejledning.

Læs mere …