Forebyg sygefravær

Forebyg sygefravær i din virksomhed. “60% af al sygefravær begrundes med smerter og gener i bevægeapparatet” ifølge Statens Institut for Folkesundhed. Så der er gode penge at spare på den lange bane ved at indgå en Serviceaftale og have fingeren på pulsen og fokus på medarbejdernes trivsel. Din virksomhed har mulighed for at tage stress, slid og spændinger i opløbet, inden det udvikler sig uhensigtsmæssigt til skader og sygdom.

Det får du med en Serviceaftale

Serviceaftalen er en virksomhedsaftale med individuel ergonomisk vejledning til alle medarbejdere, hvor jeg besøger jer med et fast tidsinterval. Vi finder sammen en løsning, som dækker jeres behov.

En Serviceaftale gælder typisk for 12 måneder og består af minimum 3 timers arbejde pr. besøg, en bestemt dag i måneden. En Serviceaftale kan tegnes efter 1 eller flere dage med Ergonomisk Vejledning og omfatter opfølgning og forebyggelse af de allerede vejledte medarbejdere.

Jeg ser det som et aktivt produkt, så din virksomhed og jeg sammen skaber en toptunet medarbejderstab. Ved gentagne besøg har jeg mulighed for at være til rådighed for medarbejderne og holde fast i det gode arbejdsmiljø på kontoret.

Arbejdet består i:

  • Opfølgning fra Ergonomisk Vejledning og en videre dialog
  • Vejledning i træningsøvelser, selvtræning, elastikker, øvelser, bold eller anden anbefaling om bevægelse og motionsvaner
  • Vejledning om kost, hvad der er sund fornuft i forhold til bevægeapparatet og den gode energi til arbejdet
  • Dialog om relevante behandlingstyper i forhold til deres gene/udfordring

Virksomheden udarbejder en navneliste med medarbejdere, der ønsker besøg de forskellige fastsatte datoer, og jeg afsætter 15 minutter pr. person. Jeg fremsender naturligvis et notat med gennemgåede medarbejdere til jeres APV-mappe efter hvert besøg.

Desuden kan jeg tilbyde 1-1 Behandling og Øvelser til medarbejdere, der har interesse i at gå mere i dybden med deres gener og udfordringer i et afsides lokale.  Mine redskaber er dialog, øvelser, vejrtrækning og manuel afspændingsbehandling.

Kontakt mig og høre mere om mulighederne i din virksomhed.