Mental sundhed giver glade medarbejdere

Mental sundhed er mindst lige så vigtig som fysisk sundhed. For at få en optimal arbejdsdag, er det vigtigt, at du fungerer godt, både mentalt og fysisk. Med mit ”produkt” 1:1 Behandling og Øvelser giver jeg dig nogle redskaber til at opnå personlig trivsel, fysisk og mental balance.

Kroppen er et udtryk for, hvem vi er. For at føle os velfungerende, er det vigtigt at være i god kontakt med kroppen, men vi overhører nemt de signaler, kroppen sender, når der er pres på.

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut (tidl. afspændingspædagog) og ser det hele menneske og en uløselig sammenhæng mellem det fysiske og mentale. Så har du spændt i skuldrene er det måske ikke kun fordi du løftede tungt i går, måske er der også psykiske påvirkninger.

Hvad får du ved 1:1 Behandling og Øvelser?

I en 1:1 Behandling og Øvelser har vi mulighed for at trække os tilbage i et mødelokale og gå mere i dybden med spændinger og gener i kroppen, mentalt stress eller hvad der måtte røre sig. Mine redskaber er manuel behandling uden på tøjet, vejrtrækning, kropsholdning, stræk, afspænding, øvelser m.m. Behandling og øvelser er en opdagelsesrejse i krop og sind, for at øge bevidstheden og derfra bliver det lettere at sætte handling på.

Indhold der tilpasses efter dit behov og ønske:

 • Opfølgning på den Ergonomiske Vejledning
 • Vejledning i træningsøvelser, selvtræning, elastikker, øvelser, bold eller anden anbefaling om bevægelse og motionsvaner
 • Vejledning om sund livsstil og kost. Hvad er sund fornuft i forhold til bevægeapparatet og den gode energi til arbejdet?
 • Manuel behandling, psykomotorisk terapi hvor du får mulighed for at:
 1. Mindske stress
 2. Afhjælpe hovedpine
 3. Nedsætte muskelspændinger
 4. Frigøre mere energi til arbejdet
 5. Hjælpe i forhold til søvnløshed
 6. Hjælpe til at finde indre ro og balance
 7. Bringe opmærksomhed på krop og sind

Disse ting er til gavn for både medarbejder, kolleger og virksomheden.

Falck Healthcare har samarbejdet med Marianne Rask Hansen fra juni 2014 til oktober 2020.

I denne periode har hun indgået som en fast del af vores tværfaglige behandlerteam på healthcare klinikken hos LEGO System A/S. Marianne har fungeret som behandlende psykomotorisk terapeut og har også i perioder varetaget afspændingshold.

Vi har været meget glade for det samarbejde, vi har haft med Marianne. Hun kommer med en viden og en faglighed, hvilket har skabt en god værdi i vores klinik. Hun har en meget åben og empatisk tilgang til klienterne. Hun evner at møde den enkelte lige der, hvor de er, og sætter deres problemstillinger i fokus. Dette gør hende til en meget vellidt behandler.

Jeg vil derfor give de bedste anbefalinger af Marianne Rask Hansen fra Rask Holdning.

Klinikleder John Skriver, Falck Healthcare.

1:1 Behandling og Øvelser tilbyder jeg til de virksomheder, der har en Serviceaftale og timerne til dette ligger placeret efter et service-besøg og aftales forud.

Kontakt mig i dag, så jeg kan fortælle mere om, hvordan jeg kan øge den mentale og fysiske sundhed på din arbejdsplads.